U današnjem člalnku ćemo pričati o jednoj pojavi koju svaka osoba na svijetu doživljava a riječ je snovima, a oni nam služe kao jedan ventil pomoću kojeg mi obrađujemo silne podatke svih stvari koje su nam se desile, a mi možemo sanjati sve, od nekih beznačajnih stvarim, pa do onih kojih koje nam znače, naročito kada su u pitanju voljene osobe koje više nisu sa nama.

Naime, psotioji veliki broj intrepretacija snova, a posebno su mistične oni snovi u kojima mi sanjamo one ljude koje smo izgubili.

Oni snovi u kojima vidimo pokojnike u velikom broju slučajeva su toliko realistični, da nam je stvarno jako teško da shvatimo da je to bio san kada se mi probudimo.

Veliki broj stručnjaka se bavi ovim fenomenom, a narčito jedan doktor Patrik MekNamara koji je i sam imao takve snove t je vrlo često sanjao svoje roditelie koji su umrli prije desetak godina, ali u razmaku od nekoliko mjeseci, a sanjao je neke životopisne snove sa majkom ili sa ocem.

Uglavnom ti snovi su povezani sa nekim porukama koje nam oni prenose, a neki smatraju kako to nije ništa verbalno nego da je sve to povezano duhovno ili telepatskim putem

Ostatak pročitajte OVDJE