4 godine bila sa Arkanovim sinom, a družila se sa Tošetom: Danas je sretno udata za 6 godina mlađeg - Lifesytledom

4 godine bila sa Arkanovim sinom, a družila se sa Tošetom: Danas je sretno udata za 6 godina mlađeg

BIO JE TO KRAJ 2011.GODINE KADA SE PJEVAČICA KAROLINA UPUSTILA U VEZI SA NIKOM, BOGATIM GRKOM KOJI U BITOLJU ŽIVI I KOJI IMA FIRMU TEKSTILA.

Prepustila se ona ovoj romansi, a krajem ljeta te godine je raskinula vezu sa jednom skopskim biznismenom Jovanom Panovskim, s njim joj je veza potrajala godinu i po dana.

Prije toga, 4 godina je bila sa Aladinom Dinom Balićem, a prije njega, zabavljala se i sa Mihajlom Ražnatovićem, to je sin Arkana. Njemu je došla poslije raskida sa Grozdanom, skopskim kafedžijom.

15. prosinca 2007. sudjelovala je na Radijskom festivalu s pjesmom Kad te nema, a završila je na 2. mjestu. Dobitnica je nagrade za najbolju kompoziciju. U lipnju 2008. Gočeva je izdala svoj peti album pod nazivom “Makedonsko devojče” koji je izrađen u suradnji sa skladateljem Zlatkom Origanskim i potpuno je drugačiji album, a sve pjesme su pod utjecajem domaće tradicionalne glazbe i prvog singla “Ptico”. “Makedonsko devojče” je najprodavaniji album u Sjevernoj Makedoniji za 2008. U prosincu 2008. album je objavljen u Srbiji i drugim zemljama bivše Jugoslavije od strane City Recordsa.

Karolina je najavila suradnju s poznatom srpskom R&B / Hip-Hop zvijezdom Wikluh Sky. Njen singl “Kraj” bio je na mnogim ljestvicama u Sjevernoj Makedoniji, kao iu drugim bivšim jugoslavenskim republikama. Karolina je izvela “Kraj” na svečanom otvaranju Big Brother Serbia. Album koji je trebao biti objavljen početkom proljeća 2010. pod nazivom prvi singl Kraj. Drugi singl objavljen je u prosincu 2009., samo nekoliko dana prije Nove godine.

Categories: Najnovije

Leave A Reply