Dosta stvari će odbiti muškarca pored toga što će žene možda misliti da ih to privlači, ali zapravo je obrnuto.

Ne glumite neuhvatljivu – Svi mi čujemo da muškarci vole kada je žena nekako tajanstvena i misteriozna, te neuhvatljiva, ali ipak mnoge žene vole da muškarci “trče” za njima dok ih ne uhvate, a naravno ni vi ne biste trebali da na njegov prvi glas odma poletite za njim, ali nema potrebe da glumite ledenu kraljicu.

Ne budite dostupni svima – Gdje god da vi izađete, bilo da je pitanje neke večere ili noćnog kluba, onda budite dostojanstveni i ako primijetite da vas neki muškarac gleda, onda buddite sigurni da on proučava kakve ste vi osoba i trebali biste mu dati do znanja da niste laka djevojka.

Ne razmišljajte puno kako i zašto – Ako ste upoznali nekog lijepog muškarca i on vas je pozvao na večeru, te vam je bilo lijepo s njim i iimali ste lijepih tema za razgovor, a u tome slučaju se ne bi trebali pitati mnogo pitanja. Neke djevojke će se odmah zapitati da li je taj muškarac takav sa svakom djevojkom i da li je smatra samo drugaricom pa je tako pričljiv, a upravo sva ta pitanja trebate zaboraviti i ne analizirajte ništa posebno.

Ukoliko je vama lijepo sa tim muškarcem, onda jednostavno budite s njim i opustite se, te ne tražite razlog za sve što radi. Ukoliko vidite da ima povezanosti, onda pustite da vas emocije dalje vode ka tome, pa razmišljanje biste trebali ostaviti po strani.