Anonimna mlada žena, koja se predstavila kao Milica, objavila je na društvenim medijima svoje priznanje o svojoj vezi s muškarcem čija je obitelj bila vrlo čudna i rekli bismo da imaju  bolesnu tradiciju u obitelji koju je trebala ispuniti, ali ipak je odlučila da je bolje da ona bude dio obitelj, ali traume nekih stvari koje je doživjela, kako je sama rekla, progonit će je cijeli život, i noćima zbog toga nikako ne spava. Njeno priznanje podiglo je veliku prašinu na društvenim mrežama, a mnogi čak i ne mogu vjerovati da još uvijek postoje ljudi koji njeguju tako bolesnu i zaostalu tradiciju, a priznanje nesretne Milice išlo je ovako:

“Moj zaručnik tražio je da se oženim s njim prije osam mjeseci. Odlučili smo se na malo vjenčanje, trebalo je da se održi za dva dana. Sve je krenulo kako treba, bilo je lijepo i volimo se više nego ikad. Ja sam nevina kao i on, i priznao je da nas želi čuvati za brak. Rado sam se složila s tim. Ali rekao mi je da on i njegova obitelj planiraju provjeriti jesam li nevina.“Objasnio mi je da bih trebala sudjelovati u ceremoniji u kojoj je njegov otac meni raširio noge kako bi me provjerio, dok će sve to madgledati ujak i braća mog zaručnika kako bi svjedočili da sam” čista “. Rekla sam da nema šanse da ja budem dio toga, a on me molio da pristanem jer se tradicija mora poštovati.

Rekao mi je da je svjestan da se sramim takvog prizora, ali i da je njegova majka morala proći kroz istu stvar i da ću mu dokazati da ga volim.Dodala je da misli pobjeći od svega, ali priznala je da jako voli svog zaručnika i svjesna je da nikad neće pronaći tako dobrog čovjeka, a na kraju je pristala biti dio te vrlo primitivne tradicije.

Preporuke