Želite li znati kako Ceca pleše na Jahti? Ovako izgleda u bikiniju, ponaša se kao tinejdžerka (Foto) - Lifesytledom

Želite li znati kako Ceca pleše na Jahti? Ovako izgleda u bikiniju, ponaša se kao tinejdžerka (Foto)

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ SE U POSLJEDNJE VRIJEME TOTALNO POVUKLA SA MUZIČKE SCENE, RADI VIŠE STVARI OKO KĆERKINE KARIJERE KOJA JOJ ZASADA IDE JAKO DOBRO, NJEN POSLJEDNJI AKTUELNI SINGL, SKUPIO JE VIĐE OD 25 MILIONA PREGLEDA. TAKOĐER BRINE SE DOSTA I O SINU VELJKU RAŽNATOVIĆU, KOJEG USKORO OČEKUJE VELIKA SVADBA. NAĐE VREMENA I DA SE OPUSTI, TAKO DA NEKADA ODE I NA KRAĆI ODMOR, UGLAVNOM U TOPLIJE KRAJEVE.

Svima je jako poznato da Ceca i njena kompletna porodica svake godine ljetuju na Kipru i odmaraju se od svega i silnih pritisaka ,a tamo imaju i veliku vilu, koju posjeduju digi niz godina .

Pored svega toga, imaju i veliku privatnu jahtu na kojoj se odmaraju i luduju do ranih jutarnjih sati . Sada su na Instagramu i Fejsbuku obavljenje snimke gdje Ceca u bikiniju izgleda bolje nego ikada i gdje ludo pleše uz muziku kao da ima 20 ljeta .

Dugi niz godina se špekuliše da je njen suprug Željko Ražnatović Arkan živ, i da je svoje skrovište pronašao na dalekom Kipru, i baš iz tog razloga svake godine ljetuje baš u ovoj zemlji.Veljko i Anastasija ovaj put nisu pošli sa njom, zbog svojih jako velikih obaveza koje imaju.

Nameće se pitanje sa kime je Ceca provela ovih par sunčanih dana na Kipru? Dugo vremena nije imala nikoga, i ne želi ništa pričati posebno o tom pitanju njene emotivne strane.

Categories: Showbizz

Leave A Reply