Zbog viška kilograma prozvali Ilmu Karahmet: Sad je objavila novu sliku, ovako izgleda, a komentari samo pljušte - Lifesytledom

Zbog viška kilograma prozvali Ilmu Karahmet: Sad je objavila novu sliku, ovako izgleda, a komentari samo pljušte

ILMA KARAHMET JE NEKO KO JE VANSERIJSKI TALENAT, SVI SE SJEĆAMO OVE DJEVOJČICE KAD JE IMALA SAMO 13 GODINA I KAD NAS JE ZADIVILA SVOJIM PERFORMANSOM NAKON ŠTO JE OTPJEVALA PJESMU “IMA JEDAN SVIJET” NA X FACTORU.

Pet godina poslije, ova mlada i talentovana djevojčica nas je oduševila sve kad se pojavila u RTL-ovoj emisiji Zvijezde, kad je odnijela ubjedljivu pobjedu.

Nakon toga, Ilma je rekla da će nastaviti da snima pjesme i da uživa u ovom poslu. U jako sretnom je i braku, udala se čim je napunila 18 godina. Mnogi su govorili da ona ima problem sa viškom kilograma, imala je nekoliko kilograma viška, prava bucmasta djevojka je postala, ali kako je krenula da se bavi pjevanjem, donijela je odluku da se posveti skidanju kilograma dab i uspjela figuru u normalnu kategoriju dovesti.

Mnogi koji su je vidjeli su odmah krenuli da komentarišu, rekli su da joj je sada dobro i da super izgleda. A kako ona izgleda, pogledajte i vi sami:

Šta vi kažete sad za Ilmu Karahmet, da li vam se sviđa njen izgled, inače, ove godine Ilma puni 19 godina, možemo slobodno da kažemo da je izrasla u pravu ljepoticu, a to ste i sami mogli vidjeti kroz ove slike.

Categories: Showbizz

Leave A Reply