Velika prevara je otkrivena: Zbog Zadruge 3 će morati da reaguje policija - Lifesytledom

Velika prevara je otkrivena: Zbog Zadruge 3 će morati da reaguje policija

Rijaliti program Zadruga je najpopularniji rijaliti na ovim prostorima a sada se pojavila informacija o prevarama unutar samoga rijalitija. U nastavku možete pogledati o čemuje riječ.

Povodom prevare na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Facebooku pisale lažnim profilima „Zadruge“ anonimnim osobama, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavajući da će učestvovati u trećoj sezoni najgledanijeg reality showa u našim krajevima, izveštaji će biti dostavljeni nadležnim vlastima.

Naime, lažni profili anonimnih ljudi traženi su da obavljaju različite zadatke, kao i da snimaju i šalju svaki na isti lažni profil, nakon čega im je obećano da će učestvovati u “Zadruzi 3”

-Nastojala su brojna zlostavljanja od strane nepoznatih osoba koje su se s lažnih Instagrama i Facebook profila predstavile kao “Veliki šef” i obećale ljudima da će učestvovati u “Zadruzi 3”. Televizija Pink se ovim obeshrabruje od takvih djela pojedinca i najoštrije ih osuđuje te će svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prijevara biti prijavljeni nadležnim vlastima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u “Zadrugu 3” je da zatvori jedini službeni profil Željka Mitrovića koji je overen – zeljkomitrović, a potom da na mail adresu zadruga@pink.co.rs pošlje mail sa njegovom biografijom i fotografijom – navedeno je u službeno najava TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

Categories: Showbizz

Leave A Reply