Ušli su u Lunin luksuzni stan, a na zidu napisana jedna rečenica, evo ko je zaista Luna Đogani, isplivala istina - Lifesytledom

Ušli su u Lunin luksuzni stan, a na zidu napisana jedna rečenica, evo ko je zaista Luna Đogani, isplivala istina

Nakon napuštanja rijalitija “Zadruga 2” i osvajanja pobjede, Luna Đogani primila je iznenađenje od svoje majke – potpuno opremljenog stana, a sada imate priliku temeljito istražiti ovu luksuznu nekretninu.

U stanu se nalazi bijela boja s nekoliko svijetlih detalja, ali svi primjećuju da se Anabela pobrinula za svaku sitnicu za vrijeme opremanja kćerinog gnijezda.

Bijeli dnevni boravak ukrašen je ružičastim kaučem i sivom foteljom, no ono što rijetko podsjeća na “Chanel” luster.

Osim toga, s druge strane nalazi se TV, upečatljiva polica, veliki plišani med u kutu i ploča s natpisom “Dobrodošla kući, dušo! Luna Đo”.

U njenoj spavaćoj sobi nalazi se veliki krevet iznad kojeg piše: “Ljubav je sve što trebate, sve što trebate je ljubav” (Ljubav je sve što trebate, sve što trebate je ljubav), koja još jednom otkriva lunsku blagu stranu i njena ljubav je najvažnija stvar u životu. U sobi se nalazi slika velikog mjeseca iznad oblaka, nekoliko svjetiljki, ali i veliko ogledalo ispred kojega se Giogany može izraditi i urediti.

Da li vam se dopada način na koji je uređeno ovo ili ne? Recite nam momentalno svoje mišljenje vezano za ovo, kažite nam istinu pravu o ovome molimo vas?! Da li biste vi živjeli da možete ili ne

Categories: Najnovije

Leave A Reply