Ugledne advokatice i sestre uhapšene nakon razuzdane noći u Dubaiju - onda se počelo odmotavati klupko - Lifesytledom

Ugledne advokatice i sestre uhapšene nakon razuzdane noći u Dubaiju – onda se počelo odmotavati klupko

Sestre Alana i Saša Parker (37) u Dubaiju su uhapšene, nakon razuzdane noći tokom koje su policajku napale pijane, zbog čega će dobiti šest mjeseci zatvora.

Prvi novinski izvještaji upućivali su na to da se radi o uspješnim i uglednim advokaticama, da bi bilo otkriveno, kako se odmotavalo klupko da su ozbiljni prevaranti i žene koje glume u filmovima za odrasle.

Ustvari, sestre u Dubaiju i jesu kao advokati radile, mada, kako će se otkriti kasnije, nisu fakultet završile. I upravo je novo svjetlo bacio incident za koji su na zatvorsku kaznu osuđene, na njihovu prošlost.

Prošle godine 4.augusta desila se kobna večer, nakon prijema u jednom hotelu koji se nalazi u luksuznoj četvrti Dubaija Al Barša kad je policija zaustavila pijane sestre.

Jedna od sestra je prilikom hapšenja ruku povrijedila i zbog toga je hitna pomoć pozvana, ali su sestre ekipu hitne pomoći napale, a poslije toga i policajku koja je u pratnji bila, prvo je napala verbalno kad nazvala ku*kom, a zatim je napala i fizički. Tvrdile su na sudu kako nisu krive, ali su ipak na šest mjeseci zatvora osuđene.

Sestre nisu i dalje iza rešetaka i imaju vremena kako bi odlučile hoće li se na presudu žaliti. Ako ipak u zatvor odu, čekaju ih tamo uvjeti koji nisu ni nalik onom na šta su one navikle. Zatvori za muškarce i žene su u konzervativnom kraljevstvu, strogo su odvojeni. Samo žene rade u ženskom zatvoru, a osuđenice moraju roze uniformu nositi, koja i hidžab podrazumijeva u istoj boji.

Brzo je zainteresovala ova priča medije na ostrvu, pa je i njihova prošlost izašla na vidjela u vrlo kratkom roku.

Prije nego su u kompaniji Al Safar & Partners postale ugledne advokatice, sestre su se u filmovima za odrasle okušale. Nekoliko filmova su zajedno snimile za koje tvrde da su način bile da bi novac skupile i pravo završile. Ali i to je bila laž. Sestre jesu išle na fakultet prava, ali ga nisu završile nikad, pa nejasno ostaje kako su uspjele da se zaposle u Ujedinjenim Arapskim Emiratima kao advokati.

Isto tako, mediji su razotkrili da Alana i Saša Parker nisu uopšte Britanke, nego da su u Bjelorusiji rođene s prezimenom Velikanava. Alana, jedna od sestra, vjenčala se sa rediteljem filmova za odrasle Majlsom Parkerom. Poslije toga i druga sestra, Saša, odlučila je u Parker prezime promijeniti.

Categories: Najnovije

Leave A Reply