Svi se hvataju za glavu: Ana Korać progovorila o prinovi i otkrila pol - Lifesytledom

Svi se hvataju za glavu: Ana Korać progovorila o prinovi i otkrila pol

Ana Korać je bivša učćesnica prve i druge sezone rijaliti programa Zadruga. Ona je u minuloj sezoni otpočela vezu sa Davidom Dragojevićem.

Naime, tokom jučerašnjeg dana ova atraktivna djevojka je snimila spot zajedno sa svojim aktuelnim dečkom Davidom te Lazarom Jeremićem sa kojim su ostali u prijateljskim odnosima nakon što su napustili rijaliti.

Dragojević naime nije želio otkrivati da li će oženiti Anu Korać dok je Ana sama progovorila o prinovi i pričama koje kruže da je navodno u drugom stanju.

Ana je oktirla da je njen brat dobio sina te da su zbog toga kupovali odijelce za bebu. Istakla je da se i ona priprema i da će dobiti kćerkicu. Istakla je da se tome jako raduje.

Inače, Ana Korać je u prethodnoj sezoni bila nešto poput lune Đogani i da je zbog toga bila jedna od omraženijih u rijalitiju. Mnogi su smatrali da je otela dečka Aleksandri Subotić ali to nažalost nije pomoglo ni jednoj od njih da ostvare pobjedu u rijalitiju.

Ana Korać rođena je 1994. godine u Ivanjici, gde je završila osnovnu školu. Završila je Srednju umetničku školu u Ivanjici, a kasnije upisala studije novinarstva u Beogradu. U slobodno vrijeme bavi se slikanjem i fotografijom. Nakon preseljenja u Beograd, počela je da radi na svom fizičkom izgledu. Podvrgla se brojnim estetskim korekcijama, a atraktivan izgled i fotografije njenog loše odjevenog poza privukle su pažnju brojnih srpskih tabloida. Sa Sorom je bila redovan gost beogradskih klubova, a zajedno su nastupali i na ostalim manifestacijama. Tada su mediji potpisali inicijale A.K. S druge strane, na društvenim se medijima pojavila kao AE Kay.

Categories: Showbizz

Leave A Reply