Svekar mi je prvog jutra kada sam sse udala rekao: Dijete, nek ti Bog pomogne, tek poslije sam shvatila na šta je mislio - Lifesytledom

Svekar mi je prvog jutra kada sam sse udala rekao: Dijete, nek ti Bog pomogne, tek poslije sam shvatila na šta je mislio

U anonimnoj ispovijesti žena otkriva da je saznala s kim ima posla tek nakon što se udala

Mislila je da njen svekar ima loše namjere kad joj je odmah prvo jutro nakon sklapanja braka, rekao da joj Bog bude na pomoći. Pomislila je da nije normalan, ali nakon nekog vremena shvatila je da jedini on ima dobre namjere i da je želio upozoriti na ono što je čeka..

Odmah nakon što sam se udala, svekar mi je prvo jutro rekao: Dijete moje, da ti Bog pomogne.

Čudno mi je bilo, pomislila sam kako on nije normalan, ali sam se njegovih riječi sjetila poslije 2 godine braka i znam sad da je dobre namjere imao. Naime, tako je moja svekrva zlobna osoba bila, da je on znao najbolje kakva je zato što je desetine godina proveo sa njom.

Pakao sam proživjela u ove dvije godine zbog nje.

Svog sina mezimca svaki dan, MOG SUPRUGA, na razne gluposti nagovara da mi radi, čak me od batina i prebio dva puta.

Bilo je sve dobro tako dok smo se nas dvoje zabavljali, dok nije moja svekrva ni znala da postojim, dok u naš život nije svoje zle prste umiješala. Pokušala sam razgovarati sa suprugom, ali on je uvjeren da ne radi ništa pogrešno, čak se nije ni izvinio što me udario… ponaša se kao da je to sasvim normalno.

Šta god mu njegova majka kaže, on to posluša.

Mislim da ću se razvesti od njega, pa da ga pustim neka sa svojom mamicom živi.

Categories: Zanimljivosti

Tags:

Leave A Reply