Sve joj ispalo, Stanija došla na zabavu Zadruge u providnoj haljini: Svi blenuli kad se ona pojavila, šta je to obukla (Foto) - Lifesytledom

Sve joj ispalo, Stanija došla na zabavu Zadruge u providnoj haljini: Svi blenuli kad se ona pojavila, šta je to obukla (Foto)

Poznata starleta, Stanija Dobrojević, stigla je na žurku koja se organizovala povodom završetka Zadruge, a tom prilikom pokazala je i više nego upečatljiv stajling.

Naime, starleta se na ovom događaju pojavila u prozirnoj kreaciji i kako izgleda, uopšte je nije blam pokazati pred svima svoje zategnuto tijelo. Dobrojevićeva je došla na žurku zajedno sa Markom, a za medije je priznala i zašto se kući nisu vratili zajedno.

-Moji su me spakovali po izlasku iz rijalitija i odvezli kući. Dobila sam kritike, a sa njim sam se sad srela, pred početak žurke. Općenito su zadovoljni, ali majka mi je poručila da trebam biti to što jesam i da sam dama. Luna je drugi put pred kraj ostavljena i tražila je najmanju stvar da me potkači. Odlučila sam joj to oprostiti, bio je to momenat slabosti. I ja imam svoje muke – rekla je ona, a i Marko se nadovezao na to:

-Sve je dobro, prošlo je sve u trenu kad se javila i kad sam joj čuo glas, malo sam se uplašio. Đoganijeva je tražila krivca u pogrešnoj osobi, rekao je on. Starleta je otkrila tom prilikom i kakvi su joj planovi za budućnost i da li je planirala početi nadalje da živi s momkom.

-Odlazim za Ameriku nakon 7 dana, pokazati će se vremenom, a ako se ovo izdrži, sigurno ćemo zajedno živjeti. Fanovi se ljute zato što i dalje nismo nijednu zajedničku fotografiju objavili i jer se ne pratimo – kaže. Ali, izgleda da je ona donijela odluku da stvari krenu svojim tokom i sve prepusti slučaju, te da pod pritiskom ne želi reagovati i mora se priznati da je to ipak na kraju najbolja odluka.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply