Spremala sam se za spavanje: Sinoć oko 1 sat poslije pola noći na vrata stana mi je došla komšinica - Lifesytledom

Spremala sam se za spavanje: Sinoć oko 1 sat poslije pola noći na vrata stana mi je došla komšinica

DA LI STE IKADA IMALAI PROBLEMA SA KOMŠIJAMA, KOJI NE POŠTUJU KUĆNI RED I PRAVE OGROMNU I JAKU BUKU? SVAKOME SE TO DEŠAVALO, KO ŽIVI U STANOVIMA, DOK ONI KOJI IMAJU PRIVATNE KUĆE, NEMAJU TIH PROBLEMA, JER NEMAJU KOMŠIJE ISPOD ILI IZNAD. VEOMA NEUGODNA SITUACIJA, KOJA ZNA ITEKAKO DA BUDE NEZAHVALNA, JER NEKADA STVARNO TREBATE MIR, ALI VAM TAJ KOMŠIJA RADI ITEKAKO VELIKE PROBLEME.

ddff

U nastavku vam donosimo baš jednu tak ojako zanimljivu i neobiičnu priču. “Sinoć, kada sam krenuo na spavanje, i završio večernju toaletu, negdje oko 1 sat poslije pola noći na vrata mog privatnog stana mi je došla prva komšinica u pratnji dva policajca. Baš sam se bila iznenadila, jer je se ona žalila se da iz mog stana dolazi nesnošljiva buka i da ne može da spava. Nikako mi nije bilo jasno o čemu uopšte ona i policajci pričaju.

bbgOdmah sam se izvinuo i rekao da ćemo se smiriti, i da više nećemo praviti nikakve probleme, ali je jedan od policajaca zahtijevao da kažem razlog zbog tolike buke, jer mora napisati izvještaj i zavesti detalje u svoj zapisnik. Stvarno me je bilo stid, i bilo mi je jako neugodno, šta da mu kažem?

Kako da mu kažem da sam sa 3 najbolja prijatelja i da se igramo video igrice FIFE, a svi imamo preko 30 godina, ono , baš ljudi u godinama da se igraju igrica i pri tome prave nesnošljivu buku.

bb

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply