Smršala Ana Nikolić, pola je nema - na slavlju se pojavila, svi gledali u nju - Lifesytledom

Smršala Ana Nikolić, pola je nema – na slavlju se pojavila, svi gledali u nju

Ana Nikolić je danas prisustvovala krštenju brata svoga sina!

Ana Nikolić nije se osjećala sretnom što se danas kršćanski ritual održao za njenog nećaka, dok je na Instagramu postavila sliku kako bi izgledala.

Krstili smo našeg Konstantina! Sretan i dugotrajan! Volimo te, Kosta, tvoju Taru i svoju tetku! – pjevačica je napisala u opisu slike.

Za ovu prigodu Ana se odlučila na crno izdanje, a očito je da ste u prethodnim tjednima i izgubili na težini.

Pogledajte fotografiju koju je pjevač objavio na Instagramu:

Proslava rođendana je proslava obljetnice rođenja osobe koja je počašćena. Tradicija je započela sredinom devetnaestog stoljeća, ali nije postala popularna sve do sredine dvadesetog stoljeća. Rođendani su sada obilježje mnogih kultura.

U zapadnim kulturama, rođendanske zabave uključuju niz uobičajenih rituala. Gosti se mogu zamoliti da donesu poklon za počasnu osobu. Prostori za zabave često su ukrašeni šarenim ukrasima, kao što su baloni i trake. Rođendanska torta se obično poslužuje s upaljenim svijećama koje se moraju ispuhati nakon što se napravi “rođendanska želja”. Osobi koja je počašćena dat će se prvi komad torte. Dok se rođendanska torta dovodi na stol, gosti pjevaju pjesmu “Sretan ti rođendan” ili neku drugu rođendansku pjesmu.

Na zabavama za djecu često se uzima vrijeme za “otvaranje poklona” u kojem pojedinac čiji se rođendan slavi otvara svaki od doniranih darova. Također je na dječjim zabavama uobičajeno da domaćin u obliku “vrećica za dobrostanje” daruje sudionike poklonima. Djeca i odrasli ponekad nose šarene kape u obliku kupa.

Categories: Najnovije

Leave A Reply