Skida salo u snu: Večeras pred spavanje popijte ovaj napitak, nema te masti koja će se poslije ovog lijepiti za bokove i stomak - Lifesytledom

Skida salo u snu: Večeras pred spavanje popijte ovaj napitak, nema te masti koja će se poslije ovog lijepiti za bokove i stomak

Mršati dok spavate, to bi zaista bilo savršeno, zar ne?

Možda zvuči teško za povjerovati, ali je to i te kako moguće! Tekst pročitajte do kraja i pojasnit ćemo vam o čemu je riječ. Više ne postoji ta masna naslaga koja će vam se za bokove zalijepiti ili za stomak kad krenete da konzumirate ovaj moćni napitak. Svaka žena mašta da ima savršeno izvajano tijelo i da nema onih dva – tri kilograma viška, kojih nikako ne možete da se riješite.

Zdrava ishrana kombinovana sa fizičkom aktivnošću jedini je pravi recept, mada se tu izdvaja i jedan moćan prirodan napitak koji može da vam posluži kad je baš najkritičnije. Za pripremu ne trebate mnogo sastojaka, a od njih ćete trebati:

  • malo jabučnog sirćeta
  • žličica đumbira
  • žličica meda
  • malo cimeta

  • šolja vode
  • 2 žlice nasjeckanog peršina
  • sok od jednog limuna

Postupak:

Priprema je vrlo jednostavna, a sve što trebate uraditi jeste da stavite vodu da prokuha i nakon toga u vodu dodati peršin, pa ostaviti kako bi se ohladilo. Ocijedite, a zatim i ostale sastojke ubacite koji su navedeni u tekstu iznad.

Ovaj napitak biste trebali da konzumirati svaku noć sat vremena prije nego odete na spavanje i pridržavajte se toga tokom dvije sedmice. Ukoliko želite nastaviti, trebali biste bar tri dana pauzirati, a zatim možete slobodno ponoviti.

Važno je napomenuti da ne biste trebali pretjerivati, baš kao što je to slučaj sa svim dijetama i metodama za mršavljenje, kako ne biste iscrpili organizam i doveli se do ivice kolapsa, stoga to jako ozbiljno shvatite.

Categories: Najnovije,Zdravlje

Leave A Reply