Samo jednu kap limuna stavite na jezik i saznat ćete jako bitnu stvar o sebi: Ovo otkriće je sve doktore zapanjilo - Lifesytledom

Samo jednu kap limuna stavite na jezik i saznat ćete jako bitnu stvar o sebi: Ovo otkriće je sve doktore zapanjilo

JESTE LI VI ZNALI DA SAMO JEDNA KAP LIMUNA MOŽE NEŠTO NEVJEROVATNO UČINITI? RADI SE O JEDNOM EKSPERIMENTU KOJI JE POSTAO JAKO POPULARAN, ČAK U PROŠLOM VIJEKU JE BIO MEGAPOPULARAN.

Jedan od načina da provjerite za sebe kakva ste osoba je da iskoristite kapljicu limuna. Sigurno se pitate da li se vi ekstrovertna ili introvertna osoba, možete saznati sve sada, a sve što vam treba je malo limuna, odnosno nekoliko kapi limunovog soka.

Ako vam se pri tome količine pljuvačke ne poveća, ili skroz malo se poveća, spadate u ekstravertni tip osobe, odnosno, vi ste jako hrabra osoba, slobodna i ne libite se glasno pričati, na glas ćete reći uvijek ono što mislite.

Ako počnete veću količinu pljuvačke lučiti, onda ste osoba koja je zatvorena, koja je u sebe okrenuta. Možda se plašite komunikacije, glasno ne pričate, stid vas je da se suprostavite nekome. Introvertne osobe će proizvoditi više pljuvačke kada limun probaju, naime, po jednoj teoriji imaju tendenciju da pljuvačku luče više nego ekstrovertne osobe a koji ste tip, možete saznati: na jezik stavite kap limuna, a potom količinu svoje pljuvačke mjerite

Pljuvačka će sve pokazati nakon toga, a više o sebi možete saznati uz pomoć ovog eksperimenta. Postoji naravno i tip ličnosti, a to je ambivertni tip, nešto između ekstrobertnih i introvertnih, ovisi o situaciji.

Categories: Savjeti

Leave A Reply