Prava majka: Aleksandra Subotić osvanula na luksuznom imanju svog bogatog dečka nakon izlaska iz Zadruge - Za kćerku je briga, a od ranča zastaje dah (Foto) - Lifesytledom

Prava majka: Aleksandra Subotić osvanula na luksuznom imanju svog bogatog dečka nakon izlaska iz Zadruge – Za kćerku je briga, a od ranča zastaje dah (Foto)

Aleksandra Subotić zauzela je četvrto mjesto u rijaliti programu Zadruga 2.

Nakon što se rijaliti završio, odmah je napustila Beograd i otpočela novu sedmicu na jednom luksuznom ranču. Naime, njen bivši zaručnik David Dragojević započeo je zajednički život sa novom djevojkom Anom Korać u Beogradu, dok se Aleksandra vratila za Novi Sad gdje inače boravi u iznajmljenom stanu sa kćerkom Magdalenom.

Subotićeva je svoje fanove oduševila nakon što je podijelila fotografije sa luksuznog imanja, a spekuliše se kako je to dom njenog novog dečka. Ona je, podsjetimo, neprestano govorila tokom svog boravka u rijaliti programu da ima simpatiju i da je u pitanju biznismen, a da na finale nije došao zato što – navodi ona – ne voli medijski i javno da se eksponira. Ostavljamo vam fotografije u prilogu da ih pogledate – a zasigurno u nekim trenucima nećete moći doći do daha kada pogledate u kakvom samo luksuzu uživa.

Zaista, neki su ljudi presretni kada imaju priliku živjeti tako lagodnim životom.

Inače, Subotićevu su mnogi fanovi napali iz razloga što je otišla da učestvuje u rijaliti programu i to više puta, dok ostavlja svoju kćerku Magdalenu isprva sa svekrvom, majkom, pa raznim dadiljama i dijete nikad nema priliku da odrasta uz svoju majku.

To je užasnulo mnoge koji prate rijaliti program, ali i nju kao javnu ličnost, pa pišu neprestano da bi se trebala više posvetiti svojoj kćerki i da nije pravedno što pušta da dijete odrasta samo. Ne samo da je prepušteno sebi bez oca, nego i bez majke jer ona očigledno ne brine dovoljno da bi obratila pažnju na nju. Kako vi ovo komentarišete?

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply