Postala je majka tek nedavno, a sada su se pojavile fotke Ane Brnabić iz mlađih dana: Atraktivna riba je bila nekada Premijerka Srbije (Foto) - Lifesytledom

Postala je majka tek nedavno, a sada su se pojavile fotke Ane Brnabić iz mlađih dana: Atraktivna riba je bila nekada Premijerka Srbije (Foto)

Srbijanska premijerka Ana Brnabić i njezina dugogodišnja partnerka Milica Đurđić nedavno su dobile prinovu, i to sina. Nakon što je ova vijest objavljena u svim regionalnim medijima, strasti se ne stišavaju. Čestitke pristižu sa svih strana, i njih dvije su kako navode, sretne kao nikada u životu.

Dosta je poznatih ličnosti, kako iz svijeta politike, tako i sa estradne scene, koji su dali svoje mišljenje u vezi ovoga svega. Zadnji koji je komentarisao rođenje njihovog djeteta je bio poznati Beograđanin Predrag Azdejković, inače glavni i odgovorni urednik poznatog Srbijanskog gej časopisa “Optimist”, koji je naveo za jedan Srbijanski poznati portal, da Ana Brnabić može biti samo obična dadilja njihovog djeteta i ništa više.

“Prema svim mogućim pravilima i zakonima, Ana ne može ni da prisustvuje to jeste da gleda sami porođaj, čak ni novcima to ne može ispratiti.” Ana i Milica su u očima zakona samo obični cimeri međusobno i to je sve što se njih dvije tiče. Milica je samohrana majka, kojoj je Ana podrška i to je sve”, pojašnjava Azdejković.

Ana Brnabić postala je itekako privlačna svim regionalnim medijima otkako je postala glavna premijerka Srbije, a sve njene fotografije iz mladosti nedavno su objavljene, i to je javnost jedva dočekala. Ana je jednom prilikom tako otkrila da je u svojoj baš ranoj mladosti nosila jednu posebnu majicu, a onda je tako ova fotka nastala na jednoj zabavi.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply