Pojavile su vam se ovakve izrasline na tijelu: Na ovaj način ih se riješite preko noći, i izbjegnite operaciju (Foto) - Lifesytledom

Pojavile su vam se ovakve izrasline na tijelu: Na ovaj način ih se riješite preko noći, i izbjegnite operaciju (Foto)

I KADA JE ČOVJEK ZDRAV 100%, UVIJEK POSTOJI OPCIJA DA SE PREKO NOĆI RAZBOLI, I DA GA ZADESI NEKA JAKO TEŠKA BOLEST. ZATO UVUJEK TREBA BITI NA OPREZU, I GLEDATI ŠTA VAM SE DEŠAVA SA TIJELOM, A POSEBAN AKCENT TREBA STAVITI NA TO ŠTA VAM VAŠA KOŽA GOVORI. KAKVE SU NJENE REAKCIJE, DA LI IMA KAKVIH MRLJA, PLIKOVA, ILI U NJAGOREM SLUČAJU NEKOH IZRASLINA. DANAS VAM DONOSIMO JEDNU TAKVU PRIČU.

Danas vam donosimo jednu zaista poučnu priču, koja vam itekako može puno značiti, a i može vas spasiti eventualne operacije. Ganglion ili higrom (u narodu znan i kao mrtva kost) je jako uobičajena cista koja nastaje od tkiva koje oblaže ljudske zglobove i sve moguće tetive.

Najčešće i najviše se pojavljuje na zglobu ljudske ruke, ali se može stvoriti i na drugim jako osjetljivim mjestima, na prrimjer koljenima, skočnim zglobovima ili stopalima, kao i na laktovima, što je također čest slučaj.

Imamo riješenje i za taj jako neugodan problem. Trebate samo potražiti pomoć u prirodi, jer se tamo nalaze najbolji lijekovi. Sve što vam treba jeste biljka u narodu poznata kao debela koka(ranjenik), skinite samo opnu sa liske koja je okružuje, zamotajte je samo najlonskom folijom.

Preko toga obavezno stavite tanju krpicu, da slučajno ne bi spalo sve što ste do sada uradili. Ostavite da prenoći, ujutro samo obložite bolno mjesto i cijela stvar će u roku od 24 sata nestati sama od sebe.

Categories: Showbizz

Leave A Reply