Ovakve guzove nema ni jedna žena na svijetu: Aleksandra Subotić se razgaćila, pokazala zašto je toliko vrela - Lifesytledom

Ovakve guzove nema ni jedna žena na svijetu: Aleksandra Subotić se razgaćila, pokazala zašto je toliko vrela

Aleksandra Subotić je popularna starleta koja je donedavno u Zadruzi 2 . Ona je bila jedan od favorita da pobijedi u istome ali na kraju je završila kao četvrta.

Ona je nakon učešća u rijalitiju odlučila da ode na odmor u Crnu Goru ali ni tamo nije zaboravila svoje vijerne fanove pa ih je tako počastila vfotografijom svoje vrele guze. Naime, ona je svoje fanove odlučila počastiti pomenutom fotografijom na Instagramu. Naime, Subotićeva se skinula u kupaći i uslikala svoje pakleno dube na kojem ima tetovažu. Od njene vrele guze svi su očeli da se tope, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Aleksandra Subotić je srpska starleta i model. Rođena je 1. listopada 1996. godine u Podgorici. Živi u Beogradu.

Njezin otac je Karađorđe Subotić i majka fitness instruktora Ljube Pantovića. Ima i mlađu sestru Goran. Završila je Školu ljepote u Beogradu. Dok je njena majka bila u farmi 2013. godine, Aleksandra je zatrudnjela sa svojim tadašnjim dečkom Aleksandrom Chabarkapom. Optužila je majku da je koristi za promicanje u medijima i rekla da ne želi biti u kontaktu s njom. Međutim, bila je prisiljena to učiniti jer je njezin otac uhićen zbog iznuđivanja, a otac njezina oca služio je kaznu za dva pokušaja ubojstava, iznuđivanje, pljačku, paljenje i ilegalno nošenje oružja.

Categories: Showbizz

Tags:

Leave A Reply