Najveća prevara u historiji rijalitija: Ovako je namještena pobjeda Mladenu Vuletiću u rijalitiju Parovi - Lifesytledom

Najveća prevara u historiji rijalitija: Ovako je namještena pobjeda Mladenu Vuletiću u rijalitiju Parovi

Pobjednik ove sezone rijalitija Parovi je Mladen Vuletić. Naime, drugoplasirani Ivan Marinkovič koji je tokom rijalitija bio u jako lošim odnosima sa Vuletićem je pokazao nezadovoljstvo rezultatom a počelo se i spekulisati da je Vuletiću pobjeda naštimana.

Ovu informaciju su prenijeli Srbijanski mediji. Naime na internetu se pojavio sporni snimak koji je mnogima izazavao sumnju da je pobjeda namještena i da je regulanost pobjede vrlo upitna.

Na snimku se vidi kako Vuletić šapuće kako je pobjeda u rijalitiju njegova a njegov sagovornik je otkrio kako zna za to da je pobjeda naštimana.
Vuletić je nakon toga demantovao da je to istina i da je mislio da je kao redovni učesnik rijalitija smatrao da je napokon vrijeme da i on pobijedi.

Sporni snimak možete pogledati ispod.

Inače, Mladen je poznat kao veliki švaler a sposak žena sa kojima je bio je jako veliki i mnoge su žene poznate da su bile sa njim. Pored toga poznat je kao izuzetno konfliktan lik koji je spreman i na fizički obračun ako zatreba.

U svakom slučaju rijaliti programi su poznati po tome što u njima učestvuju ogromni analfabeti koji su skloni da prave devijacije i ponašanja koja nisu normalna i koja se uglavnom nikome ne dopadaju a Vuletić je jedan od takvih.

Categories: Showbizz

Tags:

Leave A Reply