Najljepša žena svijeta se porodila koja je prešla na Islam zbog sultana: Ovo su prve slike njihovog sina, komentari sa svih strana pljušte - Lifesytledom

Najljepša žena svijeta se porodila koja je prešla na Islam zbog sultana: Ovo su prve slike njihovog sina, komentari sa svih strana pljušte

RADI SE O GLAMUROZNOJ OKSANI VOEVODINI KOJA IMA 25 GODINA, ONA JE POSTALA SVJETSKI POZNATA NAKON ŠTO SE UDALA ZA MUHAMEDA PETOG KELANTANSKOG, INAČE SULTANA.

Riječ je o ruskoj ljepotici koja se udala za kralja Malezije, koji se zbog nje odrekao trona, sad je donijela na svijet kraljevsku bebu. Oksana danas ima 25 godina, odlučila je zbog supruga da pređe na Islam, svadba je upriličena u Moskvi u novembru prošle godine.

Ove godine je kralj morao abdicirati zbog nje, nakon što su isplivale njene eksplicitne fotke iz prošlog života kad je status rijaliti zvijezde u Rusiji imala.

Ona je objavila da je sina rodila 21.maja, da joj se život dijeli na prije i poslije. Ona je u braku sa kraljem koji je stariji 24 godine od nje. Pogledajte sliku:

Oksana Andreyevna Voevodina rođena 10. srpnja 1993. u Rostovu na Donu, također poznata kao Xenia Diaghileva i Rihana Oxana Gorbatenko je ruski model i pobjednik natjecanja za Miss Moskve.

Andrej Ivanovič Gorbatenko, njezin otac, ortopedski je kirurg iz Rostova na Donu. Njezina majka Lyudmila Voevodina, koncertna pijanistica, bila je natjecateljica ljepote početkom devedesetih godina nakon raspada Sovjetskog Saveza. Pohađala je rusko Ekonomsko sveučilište u Moskvi. Kao natjecateljica izbora ljepote, Voevodina je 2015. godine osvojila titulu Miss Moskve.

Categories: Najnovije

Leave A Reply