Moli je da budu zajedno, prišao joj na ulici: Luna se zaprepastila kad je čula ove riječi, isplivao video - Lifesytledom

Moli je da budu zajedno, prišao joj na ulici: Luna se zaprepastila kad je čula ove riječi, isplivao video

Luna Đogani odnijela je ubjedljivu pobjedu u Zadruzi 2 i gdje god se pojavi, sad je prava zvijezda.

Još od prve sezone rijaliti programa Zadruga traje njena popularnost, nakon što se zajedno sa Slobom Radanovićem i njegovom tadašnjom suprugom Kijom našla u ljubavnom vihoru. Ali, ona je ove godine ipak uspjela doći do trofeja, pa je postala prva zvijezda Pinkovog rijalitija s kojom svako želi razmijeniti koju riječ ili se slikati sa njom.

Ona je tako i jednu komičnu scenu zabilježila kad je srela mladu Pinkovu zvijezdu Ljubu Stankovića na ulici, koji je Lunom očito opčinjen, pa joj je rekao da će mu ona biti djevojka kad odraste i da je zgodna. Inače, s obzirom na to da se tokom večeri na finalu Sloba Radanović pojavio na pozornici i otpjevao “Kocku” a da to Đoganijeva nije očekivala, svima je bila dostupna njena reakcija.

-Iskreno, nisam vidjela Slobu, čula sam da pjeva, razgovarala sam sa Aleksandrom u tom trenutku. Za mene je on samo jedan pjevač koji je izvodio svoju numeru – izjavila je ona, mada tako na snimku nije djelovalo. Budući da planira uplivati u muzičke vode, te da je mnogi porede sa Cecinom kćerkom Anastasijom, iskoristila je priliku i to da prokomentariše:

-Ja sam jedno, Anastasija drugo. Mi smo bile najbolje prijateljice, kuma mi je i ponosim se njenim usppjehom. Anastasija i ja smo po senzibilitetima različite, zatvorena je, nikome ne dozvoljava da je povrijedi – pojasnila je Đoganijeva.

A s obzirom na to da je uglavnom lijepe riječi imala o Kiji Kockar nakon svega, sve je interesovalo da li možda sa njom planira duet:

-Za to nema potrebe, bilo bi previše – rekla je ona.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply