Mnogi su ostali bez riječi: Otkrivena istina o boravku Stanije Dobrojević u Zadruzi - Lifesytledom

Mnogi su ostali bez riječi: Otkrivena istina o boravku Stanije Dobrojević u Zadruzi

Rijaliti program Zadruga je nedavno završio a bivši učesnici ovog rijaliti su počeli da iznose prljav veš svojih bivših suparnika u rijalitiju a mnoge je iznenadilo ono što je Zorica Marković rekla o Staniji dobrojević.
Zorica je istakla da su svi u rijalitiju prljavi i da ne vode računa o o higijeni. Izdvojila je Staniju za koju je rekla da je izuzetno pedantna.


Dodala je da je Stanija vodila računa o sebi i garderobi te da je sve slagala i držala uredno a zna se da su njih dvije imale ozbiljan sukob u rijalitiju Farma.

Međutim, nije se uopće zaustavila, ali bila je upletena u ostatak Zadruge.

Jednom sam otišao u kupaonicu i našao kaos. Ne mogu čak ni reći što je sve bilo tamo, tvoj život bi bio promijenjen. Bio sam tako uzrujan da sam izvadio balon iz staje i stavio ga u zahod. Vjeruj mi, a izmet je čišći od onoga što sam tamo našao. Kasnije sam organizirao nekoliko suradnika, pa smo ga očistili – zaključio je Zorica.

Inače, očekuje se  da će rijaliti program Zadruga  će imati i svoju treću sezonu a po spekulacijama se očekuje da će ovo biti najbrutalnija sezona pomenutog rijalitija jer se očekuje da će u njega ući neki od najgorih javnih ličnosti u Srbiji.

Categories: Showbizz

Tags:

Leave A Reply