Lepa Brena gubi kosu, ne skida mjesecima periku - 500 eura plaća, a evo bez nje kako izgleda - Lifesytledom

Lepa Brena gubi kosu, ne skida mjesecima periku – 500 eura plaća, a evo bez nje kako izgleda

Iako citirana od strane “Srbijanskog telegrafa”, Lepa Brena polako ostaje bez dlake, au posljednje vrijeme nije uklonila perike iz glave, te je u svakom obliku i dužini.

Folk-zvijezdu ne možete vidjeti nigdje sa svojom prirodnom kosom, koja se, po svemu sudeći, vješto krije da ne vidi da je u lošem stanju i kako se njezini ventili uvlače sve dublje i dublje.

Naime, Brena se prvi put pojavila s perikom u listopadu prošle godine u Stark Areni. Njezina prva kosa bila je srednje duljine, blago uvijena, dok je druga perika, koju je promijenila na koncertu, bila kraća verzija, mnogo raskošnija, pa je svima bilo jasno da to nije njezina prirodna kosa.

– Brena stvarno ima velikih problema s prirodnom kosom, koja se godinama stari i sve više pada svaki dan. Godinama se tresla, tapkala i tretirala kosu na različitim komadićima, shvativši to kad je počela samostalno tapkati u svoj novi telefon. Bila je uplašena kad je vidjela da je prednja strana ćelava. Slušalice su toliko duboke da je zastrašujuće. Neko je vrijeme pokušavala osloboditi svoje šiške kako bi sakrila omotače, nosila kvačice, nadogradnje i sve moguće dodatke, ali godine rada, ništa drugo ne pomaže. Brena je pala u depresiju i neko vrijeme je nosila kape i kape dok joj frizer nije rekao da su savršeno rješenje za periku, koju su toliko napredovali danas da malo tko ne može ni primijetiti da postoji umjetna kosa na glavi. Iako je prije nosila perike i nije joj bila omiljena, Brena je odlučila poslušati svog suradnika, pa je naručila dvije za probu. Obojica su otišli do Arene i bili su oduševljeni komentarima – kaže izvor blizak pučkim zvijezdama, i nastavlja:

– Od listopada, do sada, to jest, devet mjeseci, Brena ne uklanja perike iz glave, pa čak i ne odlazi u trgovinu ako ne stavi jednu od desetina koje sada ima. Bila je tako zauzeta da ih je nosila kad je putovala iz zemlje i stavljala ih sama, bez pomoći frizerke. Zadovoljna je kad pogleda u ogledalo. Perike su lagane, izrađene od prirodne kose, s minimalnim brojem češljeva, tako da Brena nema osjećaj da se muči. Iako je poznata kao isplativa osoba i voli sve za zaštitu i uz popust, nije se žalila na vlasulje za perike. Svjesna je da što je bolja i prirodnija izgleda, pa je zbog toga udobnija za glavu, ona je skuplja. Dakle, nijedna njezina perika nije jeftinija od 500 eura – završava izvor blizak folk zvijezdi koja je dobro upućen u tajnu ljepotu dive Grand Productions.

Lepa Lukić, koja polako nosi 9 deceniju života, već 20 godina nosi perike i ne žali za njima novac.

Naime, kraljica narodne glazbe počela je nositi umjetnu kosu u vrijeme kada naši pjevači nisu ni sanjali da će jednog dana biti prisiljeni na ovaj korak. Folklorne zvijezde mijenjaju ih šest mjeseci do godinu dana. Iako je do sada uglavnom nosila kratke perike, Lepa je odlučila da njezina posljednja kosa bude uvijena, srednje duge i neobične boje. Kolege, kao i njezini obožavatelji, bili su oduševljeni kako lijepo izgleda svojom novom kosom, pa je odlučila da se to ne mijenja već neko vrijeme. Perike plaća u prosjeku 500 eura, ovisno o duljini.

Kako saznaje “Srpski Telegraf”, Brena je iz Lepe Lukić, koja mijenja perike svaki put, traži savjet gdje može kupiti kvalitetnu vlasulju i dala preporuke

Categories: Najnovije

Leave A Reply