Kupila je staru i oronulu kuću: Svi su je ismijavali, a kad je pokazala novi dom pukli su od ljubomore (Video) - Lifesytledom

Kupila je staru i oronulu kuću: Svi su je ismijavali, a kad je pokazala novi dom pukli su od ljubomore (Video)

Koliko ste puta prošli nekom ulicom, ugledali staru i oronulu kuću, zapuštenu toliko da se na tom imanju počela stvarati prava džungla?

Koliko ste puta poželjeli da je renovirate, uredite, kako biste vidjeli kako zapravo izgleda i da uvidite svu ljepotu tog doma u kojem bi neko mogao da živi i uživa na rajskom pogledu sa svog prozora? Dobro, možda nije baš mnogo vas prošetalo ulicom i poželjelo da uredi neku tuđu kuću, odveć zapuštenu i napuštenu da joj vrijeme stvara prastari izgled, ali svakako da svi volimo vidjeti dobru transformaciju – bilo da je u pitanju transformacija izgleda ili pak doma.

Žena sa video snimka koji ostavljamo u prilogu ovog teksta, odlučila je riješiti stambeno pitanje. Kako bi to postigla, najprije je kupila staru i oronulu kuću. Njeni prijatelji i porodica uporno su je ubjeđivali da je ta odluka bila pogrešna, ali ona je imala jasnu viziju šta želi uraditi sa svojim novim domom. Svakako, nimalo nije jednostavan proces kada renovirate kuću, ali se isplati na kraju, što je ova dama i dokazala.

Stvorila je pravi dom od stare propale kuće – lijepu i udobnu spavaću sobu, malu sobu za dijete, dnevnu prostoriju… a savršena terasa došla je kao šlag na tortu! Na video snimku ispod pogledajte kako je ona to uredila svoj novi životni prostor – zasigurno ćete ostati oduševljeni.

Kako navodi, u renoviranje je uložila 18 hiljada dolara – i ne žali ni najmanje niti jedan dolar koji je uložila u novu kuću, zato što je stvorila svoj dom iz snova! Kako vam se dopada?

Categories: Najnovije,Zanimljivosti

Leave A Reply