Kritično stanje: Darko Lazić ponovo u problemima, svi se hvataju za glavu - Lifesytledom

Kritično stanje: Darko Lazić ponovo u problemima, svi se hvataju za glavu

Popularni pjevač Darko Lazić je poslije izuzetno teške saobraćajke koja mu se dogodila prošle godine imao problem gdje je mogao da izgubi život ali je bez obzira na sve opet počeo po starom i svojim starim navikama ali i alkoholu.
Pjevač je poznat i po tome što voli da se dobro hrani te se ugojio.

Naime Laziću već neko vrijeme ima ritisak od strane rodbine i stručnjaka i mnogi mu govore da b trebao da smrša jer postoji mogučćnost ta mu pod težinom pukne vještački kuk koji mu je ugrađen.

Darku za zdravlje ne odgovara ova višak kilograma koji se nakupljao posljednjih mjeseci, pa je odlučio podvrći se operaciji. Trudio se da smrša, ali nije postigao nikakve rezultate, čak ni tovljenje u posljednjih mjesec dana. O svemu tome savjetovala se Anom Nikolić i preporučila ga najboljim specijalistima barijatrijske hirurgije. Ana je zakazala sastanak i od srca ga preporučila svom ljekaru. Nakon pregleda odlučeno je da bi Darko što prije trebao na operaciju – kaže izvor i dodaje da Lazić ne samo da mora da smrša zbog svoje estetike, već i zbog kuka i visokog pritiska:

– Njegovo zdravlje je u velikoj opasnosti i toga je svjestan. Moram priznati da se Darko plaši situacije i sve se više žali na bolove u kukovima. Ni najmanje, kada bi se slomila proteza kuka, pjevač bi bio opasan po život. Njegovi se roditelji, poput Marina, plaše da mu srce neće boljeti zbog pritiska i holesterola. Svjestan je da ne može ovako nastaviti, pa zato hitno ide da smanji trbuh.

Darko Lazić potvrdio je i da ide na operaciju na koju je takođe otišao Nikolić.

– Volim puno jesti, jednostavno ne smem smršaviti, a to moram zbog svog zdravlja. Pa idem na operaciju, moram da smanjim stomak. Raspitivao sam se s kolegom o ovoj operaciji i uskoro ću ići pod nož. Osjećam bol u kukovima zbog težine, ne mogu ovako nastaviti. Skoro sam 130 kilograma, sad se počinjem nervirati kada me je težina počela opasno mučiti. Napravio sam analizu i polako se mentalno pripremam za operaciju. Nadam se da mogu podnijeti težinu. Puknut će mi kuk ako nastavim rasti – rekao je Lazić.

Categories: Showbizz

Leave A Reply