Kolinda stajlingom izazvala lavinu komentara - da li se ovako jedna predsjednica treba oblačiti?! - Lifesytledom

Kolinda stajlingom izazvala lavinu komentara – da li se ovako jedna predsjednica treba oblačiti?!

HRVATSKA PREDSJEDNICA KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ SVOJ IMIDŽ MIJENJA POSLJEDNJIH MJESECI, NAKON ŠTO JE SVOJU FIGURU SKORO DO SAVRŠENSTVA DOVELA, POJAVILA SE SADA U JEDNOJ NEOBIČNOJ KREACIJI NA KONFERENCIJI VEČERNJEG LISTA, A NAZIV JE BIO HRVATSKA KAKVU TREBAMO, TU SU JOJ SKORO SVI HRVATSKI MEDIJI ZAMJERILI.

TPortal je pisao da se treba pohvaliti modnu odvažnost hrvatske predsjednice, a današnji stajling njoj i nije bio baš potreban.

U hotelu Vestin u Zagrebu je održana konferencija, ona se da ranije na prijemu pobodom početka ramazanskog Bajrama pojavila na istoj lokaciji i tako je svojim stajlingom prijatno iznenadila.

Nije pobrala isti uspjeh kreacija u kojoj se danas pojavila, piše Tportal.

Ona se dan ranije pojavila u zelenoj haljini i tako je oduševila sve, poslala je važnu poruku i tako odala počas muslimanskoj zajednici na Bajramskom svečanom prijemu u organizaciji muftije akademika Aziza Hasanovića.

Prema ocjeni medija, prilično nepovezan je bio njen današnji stajling.

Grabar Kitarović za konferenciju usku košulju u boji ciklame odabrala, imala je u kombinaciji sa midi suknjom u krinolina sitlu koji je bio upečatljivi monohromatski cjetni uzorak. Cjelokupan uzorak ona je zaokružila sa maramom i štiklama koje su bile u boji košulje.

“Da nije bilo crnog sakoa koji je u ovom slučaju apsolutno nespojiv s ostatkom autfita, cjelokupan utisak možda i ne bi bio tako loš”

Categories: Najnovije

Leave A Reply