Kao grom iz vedra neba: Udaje se Luna Đogani, nećete vjerovati za koga - Lifesytledom

Kao grom iz vedra neba: Udaje se Luna Đogani, nećete vjerovati za koga

Luna Đogani je aktuelna pobjednica rijaliti programa Zadruga. Naime, nakon rijalitija mnogo se priča o Marku i Luni a sada se pojavila infomracija da se njih dvoje uzimaju odnosno vjenčavaju. Inače, Luna je u prethonoj sezoni bila drugoplasirana a sada je pobijedila u drugoj sezoni.

Luna Đogani se čini se udaje za Marka Miljkovića. Pobjednik “Zadruge 2” i DJ iz Brusa odlučio je u rujnu napraviti veliko vjenčanje i tako prijaviti svoju ljubav. Miljković je nedavno doveo Lunu na večeru, a onda ju je pitao, a ona je rekla da. Odmah je počeo planirati proslave, koje će biti pozvano na 200 gostiju.

Otkako su napustili “Coopera”, njih dvoje više nemaju problema i svađa. Shvatili su da su ludi i počeli su živjeti zajedno. Marko se preselio u Lunin stan na Novom Beogradu. Budući da mu je 36 godina, ne želi gubiti vrijeme, želi se oženiti! Misli da bi trebala što prije osnovati obitelj i imati djecu. Kad je uvečer upitao Lunu, isprva se iznenadila, ali je ubrzo rekla “da”. Iako je svima rekla da je nevjesta za brak, srce joj se prekinula kako bi se složila. Čak i tada, počeli su planirati vjenčanje – otkrivajući dobro informirani izvor.


Par se zaljubio u dvije proslave u Beogradu i Brusu.

Categories: Showbizz

Tags:

Leave A Reply