Kao da je rukom odnešeno: napitak koji potpuno liječi masnu jetru, obnavlja i čisti cijelo tijelo - Lifesytledom

Kao da je rukom odnešeno: napitak koji potpuno liječi masnu jetru, obnavlja i čisti cijelo tijelo

Ovaj prirodni napitak posjeduje višestruka iscjeljiteljska svojstva zato što pomaže da se tijelo obnovi i sprječava oboljenja.

Prirodni napitak koji se pravi veoma jednostavno od samo par sastojaka, a ukoliko odlučite redovno konzumirati napitak od grožđica, zasigurno da ćete primijetiti značajne rezultate u roku od samo nekoliko dana i definitivno ćete se oduševiti koliko će vam se zdravlje poboljšati! Koristan je zbog višestrukih iscjeljiteljskih svojstava i sprječava razne bolesti, stoga vam itekako preporučujemo da isprobate recept koji smo danas spremili za vas. Čitajte u nastavku način pripreme i potrebne sastojke, a onda isprobajte – nećete se pokajati ni sekunde!

Čuli ste možda koliko je zdravo nekoliko suhih grožđica na dan jesti, zato što se na taj način mogu kardiovaskularna oboljenja spriječiti.

Grožđice su se dokazale kao veoma hranjiva namirnica, kao što je većina oraha, ali naučiti ćemo vas danas kako da prirodni napitak spremite koji je veoma koristan kad je riječ o sprječavanju raznih oboljenja.

RECEPT:

Najprije je potrebno da grožđice operete, koje ste pripremili za napitak. Nakon toga naspite 750 ml vode i s vatre je sklonite prije nego prokuha. Nakon toga ubacite šoljicu grožđica i ostavite neka odstoji nekih 15 minuta. Ocijedite i čistom vodom operite na sobnoj temperaturi.

Stavite u lonac 1 litar filtrirane vode. Onda vodu ulijte u zdjelu s grožđem. Ostavite neka 24 sata odstoji u frižideru.

Napitak posjeduje mnogostruka iscjeljiteljska svojstva zato što pomaže pri obnavljanju tijela i također oboljenja sprječava.

Nakon što isprobate recept za ovaj prirodni napitak sa suhim grožđicama, svakako nam pišite svoja iskustva u komentarima.

Categories: Najnovije,Zdravlje

Leave A Reply