Gotovo je, gasi se žiri! Snežana Đurišić poludjela, napušta Zvezde Granda, evo šta joj je uradila Karleuša, za sve je ona kriva - Lifesytledom

Gotovo je, gasi se žiri! Snežana Đurišić poludjela, napušta Zvezde Granda, evo šta joj je uradila Karleuša, za sve je ona kriva

POLAKO SE PRIVODI KRAJU SNIMANJE EMISIJE ZVEZDE GRANDA, ZBOG ČEGA JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ SRETNA, ALI I JAKO TUŽNA, POŠTO NAREDNIH MJESECI NEĆE IMATI PRILIKU DA SE VIDI SA OSTALIM ČLANOVIMA ŽIRIJA KOJI JOJ DOĐU KAO PORODICA.

Meni je žao što se snimanje kraju privodu, ja ne volim vrijeme rastanka, svake godine u finalu jedni drugima kažemo vidimo se brzo, poslije mjesec dana nam počnu nedostajati neke stvari, pa se telefonom čujemo. Snežana je rekla da će popiti kafu sa svakim od kolega koga sretne, to se često na tezgama dešava.

A obzirom da je prilikom dolaska na snimanje emisije srela Mariju, a da se nije pozdravila, mnogo je zanimalo šta se to desilo:

Sneža je rekla da bi svi oni da se posvađaju između sebe, Marija je inače njeno dijete i nema tu svađe. Nema mjesta tome, nije željela da kaže zbog čega su se iskulirale.

Jelena je na Instagramu prije nekoliko dana objavila snimak gdje se vidi Sneža koja psuje koleginicu svoju.

*e*em te, ubiću te, ti mi pričaš o ponografiji u ovom haosu, zaprijetila je Sneža pjevačici, a sada objašnjava i zbog čega je došlo do toga.

Sada sve znate, upućeni ste, ostanite i dalje dio nas dragi naši.

Categories: Najnovije

Leave A Reply