Cjepao je Anu Korać, Kiju Kockar i Lunu Đogani: Ovaj alfa mužjak ulazi u Zadrugu 3, sve će da pršti od prskanja - Lifesytledom

Cjepao je Anu Korać, Kiju Kockar i Lunu Đogani: Ovaj alfa mužjak ulazi u Zadrugu 3, sve će da pršti od prskanja

Stefan Karić je poznata javna ličnost koju seu povezivali sa mnogim poznatim zenama a poznato je da je on bio u braku sa Dijanom Milojković koja je poznata kaoo bivša misica.

On je međutim potvrdio da će ući u zadrugu 3. Pored toga Karića su povezivali sa Anom Korać i Lunom Đogani a on se nalazio jako često i u društvu Kristine Kije kockar.. Naime ovaj lafčina je potvrdio da će ući u narednu sezonu rijaliti programa Zadruga.

Ovaj frajer se jako dugo zabavljao sa Dijanom Milojković međutim razišli su se.

Lijepa Miss Srbije i Europa rođena je u Ćupriji 1989. godine, a njezin je život bio ispunjen lijepim događajima, pogotovo kada je 2009. godine osvojila Miss Srbije, a 2014. godine postala je natjecateljica u Bejrutu “Miss Europe”, kao i “Miss Sport”, i nastavili raditi kao model i imali brojne poslovne angažmane.

Uz nediscipliniranu ljepotu, nakon završene osnovne i srednje škole, ova je djevojka završila s dva fakulteta, Farmaceutskim fakultetom u Beogradu, te Fakultetom za menadžment, gdje je obranila svoj magistarski rad i završila magistarske studije iz područja ekonomskog menadžmenta.

Diana Milojković se bavi plesom još od kako je bila djevojčica i trenira tenis, i ne čudi što ju je u Beirutu odveo 2014. i titulu “Miss sporta”.

Međutim, u dobi od 27 godina, lijepa crnka otkrila je da boluje od invazivnog raka vrata maternice, a onda je počela njezina borba za život, au međuvremenu je otvorila i blog na kojem je iskreno savjetovala i uvjerila svoja iskustva vrlo jasno, svim ženama koje su se suočile s istim problemom koje je i sama preživjela.

Categories: Showbizz

Tags:

Leave A Reply