Breni stiže nova snaha, ponovo je riječ o pjevačici: Stefan je odavno lud za njom, a sada su ih uhvatili zajedno - Lifesytledom

Breni stiže nova snaha, ponovo je riječ o pjevačici: Stefan je odavno lud za njom, a sada su ih uhvatili zajedno

Lepa Brena jedna je od najpopularnijih pjevačica u regiji, stoga ne čudi što je njezina obitelj oduvijek bila pod budnim okom medija i javnosti.

Ovih dana, njezin sin, Stephen Zivojinović i popularna pjevačica Milica Pavlović mnogo pišu, a za ovaj par dugo su nagađali da su zajedno, iako do sada nijedan od njih nije potvrđen. Ipak, mediji su ih sada uhvatili, a dok je Milica izgledala nevjerojatno uređena, Stefan ih je slijedio, i oboje su se pokušali iskrasti nezapaženo. Međutim, nisu uspjeli u svojoj namjeri, jer su svi odmah prepoznali par čim su izašli iz automobila.

Sve vrijeme Stefan se ponašao kao pravi džentlmen, i iako je bilo očigledno da su oboje uživali u vremenu koje su imali za sebe, nikad nisu bili previše blizu jedno vrijeme ili razmjenjivali blagost, barem ne dok su bili u blizini bili su drugi.

U baru su ostali oko dva sata, a oni su opet napustili prostorije, a Živojinović je došao do njenog automobila, a svi su bili oduševljeni otvaranjem vrata. Onda su zajedno otišli u nepoznatom pravcu, i svi se sada pitaju je li to dokaz da još jedan otuđeni pjevač uskoro dolazi na Lepu Brenu, za koju svi znaju da je odavno osvojio srce Stefana Živojinovića, a očito je da nikada nije bila bio je pomalo ravnodušan prema njima. Ponašaju se kao lijep par, slažete li se s nama?

Categories: Showbizz

Leave A Reply