Bila je najomraženija voditeljica, utjerivala je strah u kosti, a ovako danas izgleda Daniela iz "Najslabije karike"! Teško da biste je prepoznali (FOTO) - Lifesytledom

Bila je najomraženija voditeljica, utjerivala je strah u kosti, a ovako danas izgleda Daniela iz “Najslabije karike”! Teško da biste je prepoznali (FOTO)

NAJSLABIJA KARIKA JE KVIZ KOJI JE NEKADA BIO IZUZETNO POPULARAN U REGIONU, HRVATSKO IZDANJE OVE EMISIJE JE VODILA DANIJELA TRBOVIĆ, KOJA JE ZA TAKMIČARE BILA PRAVI STRAH I TREPET, NJENI KOMENTARI SU NEKADA TOLIKO OŠTRI BILI DA JE UČESNICIMA KVIZA UTJERIVALA STRAH U KOSTI I NJIMA NIJE SVEJEDNO BILO.

Zbog toga je nisu neki voljeli, ona se ponašala tako jer su pravila ovog kviza nalagala tako.

Ona od 2016.godine vodi jutarnju emisiju DOBRO JUTRO HRVATSKA, preko 50 godina ima i ovako izgleda danas: Pogledajte ju i sami:

Daniela Trbović je hrvatski lider koji je predstavljen javnosti u kvizu “Najslabija karika”. To vrijedi za najbriljantnijeg i najradikalnijeg lidera HRT-a. Rođena je 27. rujna 1963. godine u Karlovcu, gradu u središnjoj Hrvatskoj.

Ima mlađu sestru Natasu, a djetinjstvo pamti po beskrajnoj ljubavi koju su roditelji dali. Željela je postati balerina, a sa sedam godina upisala je baletnu školu. U svom rodnom gradu završila je osnovnu školu i gimnaziju, a studirala je medicinu u Zagrebu. Ubrzo je odustala i počela se baviti novinarstvom.

Vodeća karijera započela je 90-ih godina u zabavnim emisijama koje su emitirane na programu Z3. Slijedila je zabavna emisija “Hit Depot”, koju je vodila desetljeće sa svojim kolegom Hamedom Bangourom i “Od 5 do 7”.

Categories: Najnovije

Leave A Reply