Ana Sević ne pušta kćerku ni blizu oca, nije upoznala malog Alekseja: Darko Lazić se oglasio i otkrio sve o sukobu sa bivšom suprugom - Lifesytledom

Ana Sević ne pušta kćerku ni blizu oca, nije upoznala malog Alekseja: Darko Lazić se oglasio i otkrio sve o sukobu sa bivšom suprugom

Nedavno se folk pjevač Darko Lazić po drugi put ostvario u ulozi oca, kada mu je zaručnica Marina Gagić donijela na svijet sina Alekseja.

-Sve je odlično. I dalje se plašim da pelene mijenja, zato što je i dalje mali, ni dvije sedmice nema, ali uvijek se sa Marinom budim i pravim joj društvo – rekao je on. Pjevač ima kćerku Lorenu iz prvog braka sa Anom Sević, kojoj je nedavno majka organizovala proslavu povodom rođendana, na kojoj folk pjevač nije bio prisutan. Kako je poznato, Darko nije u najboljim odnosima sa bivšom suprugom, a pjevač je bio spriječen da prisustvuje proslavi kćerkinog rođendana, koji je organizovala njegova bivša supruga na dan kad je on imao zakazan nastup.

Lorena i dalje nije upoznala svog malog brata Alekseja, a folker ne krije koliko bi volio da dođe do toga. -Nije još, nažalost. Nadam se da će uskoro. Jako bih volio da se upoznaju – rekao je on za Telegraf i priznao da se to nije desilo ni preko video poziva.

-To nju morate pitati. Ona misli da treba tako raditi, ima svoj život i neću tu da se miješam. Njeno je. Sve najljepše joj želim – poručio je Darko, koji još uvijek planira obilježiti kćerkin rođendan, ali i dalje ne zna kada, s obzirom na to da je njegova bivša supruga na odmoru s nasljednicom.

Ostaje da se vidi da li će folker zaista održati svoju riječ i da obilježi kćerkin rođendan, ili će na nju da zaboravi sada kad ima sina, mada mnogi vjeruju da on zaista nije kriv za sve što se izdešavalo prethodnih dana.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply